Psykiske evner fra krystaller og edelstener

Folk som har innsett kraften i sine synske evner og ønsket å forbedre og finpusse sine ferdigheter til neste nivå, kan bruke noen av de verktøyene som er tilgjengelige for mediale lesere. Noen av de mest foretrukne verktøyene er edelstener og krystaller. Disse edelstener og krystaller er den store kilden til positive energier. Denne positive energien hjelper deg å balansere kropp og sinn. Edelstener og krystaller spiller også en svært viktig rolle i selvbevissthet. Dette vil helt påvirke din åndelige verden. Noen av de berømte juvelene og krystallene er: –

  • Safir: – Safir er en så kraftig stein som bidrar til å øke intuisjonskraften. Dette er vanligvis av blå farge og kan også finnes i forskjellige nyanser. Dette er mest brukt til å styrke den åndelige kommunikasjonslinjen.
  • Malakitt: – Malakitt er en annen sterk stein med en levende grønn farge. Dette har gode helbredende egenskaper. Det er veldig effektivt i å forurense og balansere hjertechakraet ditt.
  • Blodstein: – En av de sjeldne og kraftige steinene som er av grønn farge med røde blodflekker. Det er en magisk stein med evnen til å gi beskyttelse mot ondskap.
  • Smaragd: – Smaragd er en av juvelene som har grønn farge. Denne steinen er svært nyttig for å oppnå høyere bevissthet og balansere alle chakraer.
  • Kvarts: – Kvarts er en av de kraftigste steinene for mentale lesere. Den er full av sterk helbredende kraft og bidrar til å balansere og kommunisere alle de positive energiene og chakraene.
  • Månestein: – Månestein er en annen veldig sterk og viktig stein. Dette er på melkeaktig hvit farge. Dette anses som et ønske. Det bidrar til å øke dine mentale evner og mest intuitive kraft.

Det er så mange andre steiner som kan brukes til å oppfylle ulike formål med mentale evner. Å velge en ekte edelstein er svært viktig for å kunne dra nytte av dets positive energi og vibrasjon. En ekspert bør konsulteres før du bærer en edelstein eller krystaller.