Psihjul

Som en psykisk trenger vi å holde vår indre viljestyrke veldig sterk og positiv, og for det samme er det så mange øvelser og meditasjon som en psykisk kan utføre og øve for å få ekspertise i det psykiske evner.

En av de viktigste øvelsene for å styrke den indre viljestyrke er ved å bruke psi-hjulet. Psi-hjulet er et arrangement av noen gjenstand som trådspole eller stykke kork, nål, aluminiumsfolie og et glass. Alle disse objektene er montert på en slik måte at det sitter i en korknål og deretter, på toppen av nålen er aluminiumfolie plassert fra midten.

Plasser dette arrangementet på en flat overflate og dekk dette fra side med hjelp av hånden din slik at den danner en kopp i nærheten av anretningen. Prøv nå å flytte aluminiumsfolien uten å berøre den, bare ved hjelp av din viljestyrke. For noen vil det være enkelt og kan gjøres ved første forsøk. Men for noen krever dette tid og praksis.

For de som er på høyere nivå, kan du bruke samme øvelse bare erstatte hånden og dekke den med et glass. Hvis du dekker anretningen med glass, sørger du for at det ikke er luft som forstyrre treningen

Husk alltid at hvis du ikke kan flytte folien, ikke gi opp. Som å bygge din psykiske evner trenger tålmodighet og regelmessig praksis. Fortsett å praktisere og prøv å legge alt fokus på anretningen, og du vil snart kunne flytte folien, ikke bare dette, du vil selv kunne styre rotasjonsretningen.