Hva vil det egentlig si å være synsk?

Kan de synske lese tankene dine? Er det slutt på privatlivets fred? Nei.

Noen mennesker har en godt utviklet evne til å føle, se og høre energier rundt seg. Det kan være energistrømmer fra andre menneskers aura eller for eksempel energi fra hjelpere eller andre energivesener. Det er dette vi kaller klarsyn eller clairvoyance.

Se, høre og føle energier
Ofte deler vi inn klarsyn i det å se energier, høre energier og føle energier. Det er mange klarsynte som også tar i bruk redskaper som pendel, tarotkort eller klarskrift, men dette er ofte bare for å tydeliggjøre resultatene.

Tren opp dine evner
Det sies at alle mennesker har denne evnen liggende latent. Dette er kanskje ikke så usannsynlig siden alt inklusive mennesker er energi. Ved å trene opp bruken av for eksempel Det tredje øyet vil man lettere kunne sanse ting rundt seg som man vanligvis ikke ville merket noe til. Meditasjonsøvelser er fine øvelser for å trene opp klarsyn. Også øvelser som å se etter auraen og å kjenne på chakraene er gode.

For å komme i kontakt med dyktige synske, vil jeg anbefale synskonline.no . i har en del synske personer i Norge, og noen av dem har utmerket seg gjennom tv-programmet Jakten på den 6. sans.

Her kunne synske melde seg på for å konkurrere om hvem som var best av dem, og noen utmerket seg mer enn andre.

Michael Winger er vel en av dem som virkelig utmerket seg med sine evner. Hvordan gjetter man seg til hvor forsvunnede personer kan finnes i et stort skogområde hvor politiet har lett og ikke funnet noe som helst? Winger gjordet det.

Se intervju med Winger her:
Winger bidro til at den savnede Håkon Andersen ble funnet.

<
Natt til 11. desember 2012 overnatter Håkon Andersen (38) i Budalsvika turisthytte i Aremark, Østfold.

Samme natt kommer det første snøfallet over den enorme skogen, stiene blir visket ut og temperaturen faller til minus 15 grader. Siden har ingen sett Håkon.

Alle spor etter 38-åringen stopper inne på Budalsvika turisthytte, hvor han etterlater seg litt oppvask og en uoppredd seng. Håkon er topptrent og turvant, men alene.

Teorien er at han dagen etter gikk seg vill under en gåtur, eller at han kom bort fra stien da han skulle hente proviant i bilen på en parkeringsplass fire og en halv kilometer unna hytta.

Den såkalt klarsynte Michael Winger mente at han fornemmet at Håkon Andersen var i ferd med å krysse en myr da kreftene forlot ham og han segnet om. Han tegner et kart i snøen og forklarer at han ser Håkon liggende i myren og at det ligger en ryggsekk ved siden av ham. Broren, som har invitert Winger til å hjelpe dem, blir skeptisk til at han skal befinne seg i åpent lende. Han mener han heller har forsøkt å finne ly og ikke ligger midt i ei myr. Ei heller tror han på at sekken skal ligge ved siden av ham, for den lå i bilen til Håkon.

Men så finner de altså Håkon ikke langt unna der Winger mente han lå, og han hadde en sekk ved siden av seg. Den tilhørte på hytta.