“Hemmeligheter” avslørt av Tarot

Den magiske attraksjonen til mystikken med tarotkort over hele planeten er forbløffende. I en Tarot-lesing spør folk alltid hvordan de kan komme lenger, når de først er klar over den sanne og skjulte kraften som ligger i den. Tarot løser ikke bare ditt vanlige daglige problem, men fungerer med dine sjeleproblemer og karmiske problemer. Tarotens arketypiske energi er så kraftig og integrert på et så dypt nivå. Den lar deg få tilgang til områder i psyken din som normalt ikke er oppnåelige og utilgjengelige gjennom det bevisste sinn.

Vår menneskelige natur stiller alltid spørsmål om menneskene vi har i livene våre. Vi kan aldri vite alt om menneskene vi håper å forholde oss til, og det betyr at vi alltid vil ha spørsmål om dem. Noen ganger kan vi få svarene fra astrologi, men som vi fortsetter å si her, er det bare ett verktøy i verktøysettet. Det er et kraftig og nyttig verktøy, og du vil alltid holde verktøyet skarpt. Jeg liker å bruke Tarot ganske mye for å svare på spørsmål om forholdet, for meg selv, for mine venner og familie og for deg. Selv om kjærlighetsastrologi er veldig nyttig og essensiell, er et forhold Tarot-spredning noe som kan gi deg umiddelbare svar på forhold du har akkurat nå.

Keltiske kors i Tarot-kortlesing spår fremtiden din ved å lese kortene. Dette er forskjellig fra profetier ved bruk av beregninger av dato, tid og fødselsår. Nøyaktigheten avhenger av intensjonen din og konsentrasjonen på utvelgelsestidspunktet. Hver prediksjon eller kortvalg kan ikke indikere det samme resultatet. Dermed er det veldig viktig å konsentrere seg hardt for å oppnå det mest betydningsfulle utfallet. Du vil lære å utvikle tillit til kortene dine. Et forhold til tarotkortene er ikke annerledes og må også etableres før du kan føle deg komfortabel i selskap med hverandre. Du kjenner igjen atferden til en partner eller ektefelle når du kjenner kortene dine. Husker du da det første som skjer når en baby blir født? Det er et forhold som starter med kjærligheten til “Skin To Skin” -kontakt og liming. Tarotkort er veldig dyrebare og kraftige, åndelige spådomsverktøy som har en egen personlighet.

Her er noen vanlige spørsmål som går inn i et forhold som tarotlesing inkluderer:

1. Hva er det neste for meg og [navnet til en annen person]?

2. Hva er nøkkelstyrkene eller svakhetene i dette forholdet?

3. Vil [navnet på en annen person] noen gang gifte seg?

4. Er jeg og [navnet på en annen person] på samme side?

5. Vil forholdet mitt vare?

6. Hvordan ser det neste året ut for meg i dette forholdet?

7. Hva er den nåværende tilstanden i forholdet vårt?

Dette er ikke bare de vanligste, men de mest praktiske spørsmålene du kan stille til tarotlesing. Uansett hva ditt dypeste brennende spørsmål handler om forholdet ditt, passer det sannsynligvis et av disse spørsmålene ovenfor. Svar på disse spørsmålene kan hjelpe deg med å fylle ut så mange emner med personen du er glad i eller prøver å forholde deg til. Så la oss se på nøyaktig hvordan det fungerer.