Døden er den nye begynnelsen!

Når noen dør, tror vi det er over. Men det er en begynnelse etter døden som vi bruker til å ringe etter livet. Etter døden slutter livet på jorden. Men et nytt liv begynner i en annen dimensjon. Den beste delen av døden er at alle vil dø etter en stund, selv om han er fattig en eller den rike. Ingen bærer penger, stjerne, status osv. Der borte. De tingene de kan bære derover, er bare våre gode gjerninger og dårlige gjerninger. Uansett hvor mye penger eller stjerne som vi tjener på jorden, er avfall. Og vi føler det når vi dør for å leve etter livet vårt.

Dimensjonen vi kommer inn for å leve vår etter livet er som den eldre verden vi pleide å leve før etter livet. Det er nesten samme til eldre en, men mye bedre. Det er mer fredelig, skinnende, tilfredsstillende og vakrere også. Når du sover der vil du føle deg som å sove i morens fang. Du vil føle samme komfort.

Det er rom for å bo i den nye verden. Den ene kalles himmelen og den andre er kjent som helvete. Himmelen er for de som har gjort mange gode gjerninger, veldedighetsorganisasjoner etc. i sitt liv. Og helvete er for de dårlige som aldri hjalp noen, aldri tenkt på noen bedre enn han. Folkene som aldri gjorde gode gjerninger i sitt liv, bortsett fra de dårlige gjerningene, er de som fortjener Helvete. Himmelen er en fredelig, tilfredsstillende plass for rene og gode sjeler. Helvete er så stygg, støyende, hjemsøkt plass. Det avhenger av oss hvilken plass vi vil leve etter livet vårt.

Etterliv er ikke enden. Egentlig er det en slags kjede eller livssyklus. Vi fødes leve som et barn da som tenåring, så som en gammel fyr og da dør vi. Deretter går vi inn i den andre dimensjonen og begynner å leve i ett av begge rom, enten Himmelen eller det er helvete, det avhenger av våre gjerninger. Hvis antall gode gjerninger var mer enn de dårlige gjerningene, så får vi himmelen til å leve, og hvis dårlige gjerninger er mer enn de gode gjerningene, så kommer vi inn i helvete. Etter en gang vil våre sjeler bli gjenfødt et sted på jorden kan være som mennesker eller dyr eller noe annet, det er alt i Guds hånd, uansett hva han vil gjøre oss, vi må leve som uten klager.

Dette gjør oss kjent med at det er menneske eller dyr eller noe annet ikke er i vår kontroll, men å være en god sjel eller en dårlig sjel er i våre hender.